Afdruk Grote Formaten

Digitale druk van hoge definitie
Alle materialen. Voor binnen- en buitenshuis.

Praat erover met ons.
Met digitale druk ziet u het groots.

Roll-up, kakemono

De roll-up is makkelijk te dragen, elegant en zet u in een mum van tijd op. De aluminium structuur staat borg voor bestendig en licht materiaal. Ideaal voor beurzen, salons en conferenties.

Posters & Displays

Verhoog de zichtbaarheid van uw merk dankzij talloze formaten. Identic staat u bij in de keuze van de materiaalsoort en afwerking.

Afdruk op canvas

Onmisbaar materiaal voor een optimale communicatie. Voor gebruik binnen- en buitenshuis op salons, beurzen of expo’s. Afwerking op aanvraag.

Reclameaffiche als marketingtool

Om de lancering van een product of event snel een boost te geven, is er niets beters dan een affichecampagne van formaat.

Een goede affiche heeft maar enkele seconden om te overtuigen. De lezer moet ze dus snel kunnen lezen. Om efficiënt en doortastend te zijn, hoeft u zich maar één vraag te stellen: “Wat moet de lezer onthouden?”

Op het nu op straat is, in de metro of in de openbare ruimte, dankzij talloze formaten kunt u uw communicatie aanpassen voor een maximale impact!

Vertrouw de opmaak van uw affiches aan professionals toe. Onze experts nemen alle redactionele en grafische elementen onder de loep, zodat uw campagne een schot in de roos wordt.

Grote merken vertrouwen op ons
Outdoor, indoor, print, web: een sterk merk gebruikt alle soorten materiaal!
Bent u bezig met een project?
Praat erover met ons.
Share This