Logistiek

Kitting, picking, packing, shipping.
Al uw gedrukte materialen beheerd onder één dak.

Praat erover met ons!
Besteed het beheer en de distributie van uw gedrukte materialen uit.
Identic reikt u de mensen en tools aan om uw documentenstroom te beheren.

Verpakking & opslag

U hebt noch de plaats, noch het personeel om uw gedrukte documenten efficiënt te beheren. Identic zorgt voor alles! Eenvoudig, efficiënt, rendabel.

Direct mail & Routering

Uw berichtgeving verschilt in functie van het profiel van de bestemmeling, zijn/haar taal of geografische regio. Identic print, verpakt en verzendt uw materialen volgens vooraf bepaalde variabelen.

Kitting, Picking & Shipping

Identic zorgt voor de samenstelling van kits van verschillende documenten en voor de verzending volgens een goedgekeurd lastenboek en bepaalde routines.

Technische handleidingen onder tijdsdruk

Identic beheert al tien jaar de productie van gebruikershandleidingen voor machines gemaakt door de Amerikaanse machinebouwer Bobcat.

Dit betekent dat wij meer dan 150 verschillende handleidingen maken in één van de 24 beschikbare talen en deze naar een van de 220 dealers sturen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Door het beheer hiervan uit te besteden, kon Bobcat zijn stock tot nul herleiden.

Het webplatform dat identic hiervoor ontwikkelde stuurt alle processen van de bestelling aan en biedt de klant de mogelijkheid om de kosten en transacties in realtime op te volgen.

Voorbeelden van succesvolle samenwerkingen.
Bent u bezig met een project?
Praat erover met ons.
Share This