In 2017 viert Identic zijn 25-jarig bestaan. Een kwarteeuw ervaring in print en web. 25 jaar passie voor spitstechnologie en communicatie in alle vormen.

Identic, het beste van twee werelden

Dit is het moment om de visie van Identic nog eens extra in de verf te zetten: de klant het beste van twee werelden bieden.
Web & print hebben altijd deel uitgemaakt van ons DNA. Net zoals onze wil om dicht bij onze klanten te staan en hen eenvoudige en praktische oplossingen aan te reiken.
Geen ingewikkeld geknoei, geen onnodige blabla. 100% rendabele methodes en resultaten voor een gegarandeerde ROI.

Vernieuwde en versterkte aanwezigheid op het web

We maken van de gelegenheid gebruik om onze website in een nieuw kleedje te stoppen en onze online aanwezigheid te versterken. Maar daar stopt het niet!
De komende maanden zetten we volop in op content marketing. De rubriek ‘Inspiratie’ zal regelmatig worden aangevuld met tips en advies om uw marketing een duwtje in de rug te geven.

Een dynamisch team tot uw dienst

Identic is het resultaat van de inzet van velen.  Bij ons kunt u rekenen op de expertise van een twintigtal medewerkers en deskundigen. De oorspronkelijke digitale drukkerij zich heeft zich dan wel kunnen ontpoppen tot een meerkanalig communicatiebureau, dat is dankzij de expertise en de passie van de medewerkers die steevast op zoek gaan naar de beste oplossing voor elke klant.

Bedankt aan al onze trouwe klanten. Jullie zijn onze mooiste beloning.

Deze verjaardag is ook de gelegenheid om terug te denken aan de duizenden klanten die onze kantoren en entrepots hebben bezocht.
Het moment is gekomen om ‘dank u’ te zeggen. Bedankt voor uw vertrouwen als trouwe klant. Bedankt dat we samen zulke mooie samenwerkingen mochten beleven.

Het hele team van Identic wenst u een schitterend 2017!

Share This