Afdruk kleine formaten

Over drukwerk is het laatste woord nog niet gezegd.
Wij beloven u kwaliteit, eenvoud, snelheid.

Bent u bezig met een project? Praat erover met ons.
U behoudt de controle over de inhoud. Wij zorgen voor de druk.
Identic gaat al 25 jaar alle uitdagingen aan op vlak van gedrukte materialen.

Visitekaartjes & papierwaren

Wij maken het beheer van uw visitekaartjes en bedrijfspapier eenvoudiger. Wijzigen en bestellen kan online. Snelle en verzorgde levering.

i

Marketingmateriaal

Flyers, brochures, folders in alle formaten. Documentmappen in weg te stoppen, boeken en schriften. Prepress- en postproductiediensten op aanvraag.

Packaging & gadgets

Speciale formaten. Dozen en koffertjes. Deurhangers, geschenkdozen, balpennen, mug, snoep… Afdrukken kan op alle materialen.

Print & Digital: een winnende combinatie

Ook al is digitale marketing niet meer weg te denken uit de bedrijfscommunicatie, print blijft een vaste waarde om efficiënt talloze klanten en prospects te bereiken.

Dit is een erkend gegeven. Web ondersteunt print aangezien dit de uitwisseling tussen de verschillende creatie- en productiefases van uw communicatie vereenvoudigt en versnelt. Identic ontwikkelt bovendien al jaren web-to-print oplossingen waarmee u kostbare tijd wint en fouten vermijdt.

MMaar wist u dat print ook web ondersteunt? Toegevoegde realiteit bijvoorbeeld is zeker wat extra inspanning waard. Identic zal u dit met veel plezier tonen.

Grote merken vertrouwen op ons
Een sterk merk laat zich op meerdere formaten en materialen vertegenwoordigen!
Bent u bezig met een project?
Praat erover met ons.
Share This