Een hybride communicatiebureau

Identic biedt u het beste van twee werelden
Ons DNA bestaat al jaren uit 50% web en 50% print!

22
aanvullende
expertises

Grafische
studio
6 mensen

Ontwikkeling voor
Web & Mobiel
5 mensen

Print &
Logistiek
6 mensen

Klanten-
advies
3 mensen

Directie &
Administratie
2 mensen

Van Print tot Digitaal, Identic is in de eerste plaats
de partner bij uitstek voor een performante marketing

jaar toewijding

tevreden klanten

projecten

Identic stelt zijn klanten sinds 1992 een brede waaier innoverende diensten voor om uw communicatie op verschillende materialen en media te connecteren, vereenvoudigen, versnellen en in de verf te zetten, zonder daarbij de eigenheid van uw merk uit het oog te verliezen.

Waarom kiezen voor Identic?

Performantie

Omdat wij de technologie tot in de puntjes kennen, kan Identic de verschillende etappes van uw marketing- en communicatiecampagnes vereenvoudigen en versnellen.

Personalisering

Geen standaardisering of voorgekauwde oplossingen bij ons die nooit helemaal overeenstemmen met wat u wil. Hier wordt alles op maat gemaakt.

Digitalisering

Echte digitalisering stoelt op een efficiënter beheer van uw marketingmiddelen, zodat uw campagnes performanter en flexibeler worden.

Luisterend oor

Elke klant is uniek. Een persoonlijke accountmanager blijft gedurende het hele project ter beschikking en is het aanspreekpunt voor de verschillende spelers.

Knowhow

Identic heeft alle nodige expertise in huis om elk project van A tot Z in goede banen te leiden; van de creatie tot de verspreiding van een marketingproject.

Innovatie

Wij volgen de laatste technologische innovaties op de voet. Daarom kan Identic u moderne, geteste en door experts gevalideerde oplossingen voorstellen.

Bent u bezig met een project?
Praat erover met ons.
Voorbeelden van succesvolle samenwerkingen.
Share This