FR.NL.EN

you know what.
we know how.

bij
identic,

zetten we de puntjes op de i,
gedreven door dienstverlening.
Van digitaal tot papier,
bouwt ons drukwerk op know-how
en een eigentijdse fundering.
We zijn niet alleen een drukkerij,
we bieden efficiënte oplossingen op maat
en begeleiden u bij elke stap
voor al uw communicatieprojecten.

Identic. You know what. We know how.

wat we doen

Als experts in druktechnieken willen we u een uitgebreide, efficiënte service bieden die beantwoordt aan uw praktische vragen. Onze organisatie ademt het familiebedrijf met een jarenlange ervaring en persoonlijke service, op unieke manier gecombineerd met hedendaagse innovatie.

print & logistiek

Van brochures en posters tot flyers, visitekaartjes, cursussen, handleidingen en nog veel meer: onze drukpersen brengen uw ideeën tot leven. We behandelen elk project met zorg en know how.

grafische vormgeving

In onze grafische studio telt elk detail. We brengen al uw creatieve ideeën zorgvuldig tot leven, in lijn met uw huisstijl.

web2print platform

Met onze web2print platformen kan u al uw bestellingen centraliseren en automatiseren. Identic begeleidt u bij het creëren van een portaal op maat, voor het beheer van al uw drukwerk en/of ander marketingmateriaal.

signalisatie

Wij helpen u met al uw behoeften op het gebied van signalisatie, van ontwerp tot installatie. We leveren signalisatie voor alle aspecten van veiligheid (evacuatieplannen, ISO-pictogrammen), informatieve en particuliere signalisatie.

onze meerwaarde

Snel en flexibel

 printen is ons vak!

Klantenservice

snel antwoord op vragen en proactieve opvolging

Maatwerk

in kleine of grote hoeveelheden

Grondige technische kennis

up-to-date met de nieuwste mogelijkheden

Grafisch ontwerp en IT-ontwikkeling

 in eigen huis

FSC-certificering

ons engagement voor duurzaamheid

Logistiek beheer

voor uw complexe marketingcampagnes

Web2Print​

een efficiënte en transparante besteltool

Alles made in Belgium!

ons verhaal

1992

Identic opent zijn deuren in Brussel. Het zijn de gloriejaren van de copyshops. Het doel is op dat moment niet om consumenten aan te spreken, maar uitsluitend bedrijven die hun printwerk wilden uitbesteden. De flexibiliteit van digitale technologie brengt geleidelijk verandering in deze situatie. Daardoor kunnen we de productietijden, voorraden en overconsumptie beperken.

2003

Gedreven door Thierry Paquit’s visie en nieuwe strategie, lanceert Identic nu zijn eerste online diensten, waardoor het gemakkelijker wordt om printopdrachten te plaatsen en overproductie te verminderen. Zo betreden we het tijdperk van web2print platformen.

2005

Op basis van het eerste digitale succes, richt Identic zich nu op de onderwijssector. Syllanet, ons online platform voor het bestellen van cursussen, is een groot succes en wordt al snel gebruikt door verschillende Brusselse universiteiten en hogescholen.

2008

Door de constante groei van het bedrijf gaan we op zoek naar een nieuwe locatie. Identic verhuist naar Zaventem. 2.000m² moderne kantoren en magazijnen huisvesten nu een twintigtal medewerkers.

2014

Identic wordt een van de grootste digitale drukkerijen in België door de overname van Proxess-Maes, onze belangrijkste concurrent in de regio. We blijven ook streven naar diversificatie door onze diensten uit te breiden met een grafische studio. Klanten kunnen nu niet alleen printen, maar ook de lay-out door ons laten uitvoeren.

2020

Ondanks de covidpandemie staat Identic niet stil en lanceert zijn eerste e-commerce site: Print4Student. Charlotte Paquit, de dochter van Thierry Paquit, staat nu aan het roer van het bedrijf en lanceert deze nieuwe oplossing, gericht op de B2C-markt. Print4Student is een voordelige online copyshop met thuisbezorging.

2021

Na het succes van Print4Student lanceert Identic ook een oplossing voor professionals: Print4Business. Hetzelfde concept, dezelfde kwaliteit, dezelfde flexibiliteit.

2024

We breiden onze diensten uit met signalisatie en bieden onze klanten daarbij volledige ondersteuning, van ontwerp tot installatie.

Ons streven naar duurzaamheid vertaalt zich in onze FSC®-certificering (C185877). U krijgt hierdoor ook de mogelijkheid om op FSC® – certified papier te drukken. De certificering garandeert een verantwoorde, sociale aanpak met respect voor natuurlijke grondstoffen.